Lilla Massagestugan Vedhall

Hejsan, hoppsan, fallerallera! Jag jobbar mycket med att greja och påta i trädgårdslanden. Jag brukar ge er tips på sådant som rör odling och trädgård men i det här inlägget hade jag tänkt nämna ett par ord om massage. Jag utgår ifrån mina egna erfarenheter och väljer att dela det med er. Idag tänkte jag berätta om ett företag dit man kan vända sig om man är intresserad av att få massage i Kärna. Jag har själv gått till ett företag som heter Lilla Massagestugan Vedhall  och fått en helt fantastisk massage. 

 

Sällan har jag väl mått så bra som efter att jag varit där. Jag har haft en period med mycket att göra, rabatter som har grävts och ogräs som rensats för att inte tala om gräsklippningen Problem med värk i nacke och rygg kom lika säkert som bredbandsfakturan. Många som har att göra med hus och trädgård kan säkerligen känna igen sig. Jag bestämde att prova denna massage i Kärna och fick massage som både är värkreducerande och avslappnande. Jag tycker mycket om Lilla Massagestugan Vedhall, och nu när det finns möjlighet att få massage i Kärna tänkte jag att många kan nytta av att gå dit. Det är en riktigt duktig massageterapeut som heter Lena Bengtsson som ger massage anpassad utifrån var och ens individuella behov. Nu klarar jag av att hantera livet bättre när det är som stressigast. Jag önskar verkligen att ni ska få uppleva alla fördelarna som ni kan få genom att gå på denna massage i Kärna. Oavsett om ni behöver en behandlande massage eller en avslappningsmassage så kan ni få det när ni vänder er till Lilla Massagestugan Vedhall.