Jag har börjat med spinning

Hej mina kära läsare. Nu har jag något jag bara måste få berätta. Jag har börjat med spinning! Ni som känner mig genom alla mina inlägg som jag skrivit här på bloggen under flera år tillbaka trodde kanske aldrig att just jag skulle börja träna. Det trodde uppriktigt sagt inte jag heller men så vägde jag mig och såg att jag gått upp över 10 kilo och det var droppen som fick bägaren att rinna över. Det finns ett gym i Trelleborg mina väninnor försökt få med mig på flera gånger och nu var det jag som slängde mig över telefon och bad att få följa med. De blev inte så lite förvånade ska jag erkänna, men ändå väldigt glada över att jag ville följa med till Gym 101 Fitness i Anderslöv som detta gym i Trelleborg heter. 

 

Jag har ett stillasittande jobb på ett e-handelsföretag där jag tar emot beställningar per telefon. Mycket fika och kaffe, som gjort för att lägga på sig kilon. Jag borde börjat med denna spinning långt tidigare för det är inte bara det att jag går ner i vikt. Jag mår bra både fysiskt, men även psykiskt är mitt humör mer stabilt än tidigare. Jag sover mycket bättre på nätterna, så vad denna träning innebär är att jag för första gången på flera år upplever ett välbefinnande jag sällan känt förut. Jag tycker förstås det vore roligt om jag kunde få någon av er läsare att också börja träna på gym. Bor ni här i Trelleborg skulle väl Gym 101 Fitness i Anderslöv passar bra? På Gym 101 Fitness i Anderslöv finns det många olika träningsformer, inte bara spinning. Vad som passar den ene kanske inte alls är för den andre, men helt säkert finns det någon träning som passar just dig, på detta gym i Trelleborg.