Fyrklöverns Hälsa & Massage

Hej och god dagens på er alla läsare och välkomna in hit till min lilla blogg. Jag hoppas att ni haft en bra dag så här långt och att ni har träffat många människor idag som har gjort er glada. Jag tänkte att det vore trevligt att jag skrev till er för att berätta lite om ett massageinstitut som ni kan besöka om ni är intresserade av massage i närheten av Stenungsund. Jag har själv fått massage flera gånger och företaget jag talar om heter Fyrklöverns Hälsa & Massage.  

 

Hit ska man gå om man vill ha antingen en djupverkande och avslappnande massage, eller en så kallad triggerpunktsbehandling, som verkligen gör nytta. Även andra former av massage erbjuds. Nu tycker jag att det här med massage är något jag vill prioritera så jag går till Fyrklöverns Hälsa & Massage minst en gång i månaden. Det är värt att lägga några hundralappar på denna massage i Stenungsund, mer än så kostar det faktiskt inte. Jag är så glad att Fyrklöverns Hälsa & Massage finns och att det går att komma till rätta med spänningar, stelhet och ömmande muskler i kroppen genom att gå på denna massage. Har ni inte provat massage förut har ni verkligen gått miste om något som jag svårligen tror att ni inte skulle tycka om. Så ni som behöver massage och bor i Stenungsund, Älvängen eller Kungälv kan med fördel vända er till just Fyrklöverns Hälsa & Massage. Christina Andersson heter den duktiga kvinnan som äger och driver det här företaget och hon ser alltid till att anpassa sina behandlingar utifrån var och ens individuella behov. Christina är utbildad hälsopedagog och medicinsk massageterapeut med bred erfarenhet ifrån yrket.